Edward John Paulina (directeur):                            “Gemeentelijke Gezondheidsdienst Hollands Noorden is de gezondheidsdienst van de gemeenten in Noord-Holland-Noord.”

Edward John Paulina (directeur)
“Gemeentelijke Gezondheidsdienst Hollands Noorden is de gezondheidsdienst van de gemeenten in Noord-Holland Noord.

Ontdek de GGD


Gemeentelijke Gezondheidsdienst Hollands Noorden is de gezondheidsdienst van de gemeenten in Noord-Holland-Noord. Ruim 800 medewerkers werken vanuit ongeveer 35 locaties aan de gezondheid en veiligheid van alle inwoners van de regio. Zorg en ziekte voorkomen; daar gaat het om bij de GGD.

Wat doet de GGD?
Wij zijn dé partner op het gebied van gezond en veilig leven. Wij staan voor preventie en het op tijd signaleren van gezondheidsproblemen. Hiermee valt grote gezondheidswinst te behalen. Bij ons staan alle inwoners van Noord-Holland-Noord centraal: wij willen dat zij een gezond en veilig leven kunnen leiden. Door nauwe samenwerking met gemeenten, ketenpartners en inwoners en proactief en innovatief te werken, bouwen we gezamenlijk aan een gezonde en veilige toekomst. Wil jij ook een bijdrage bieden aan een gezond en veilig leven van onze inwoners? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Kwetsbare inwoners

 

Infectieziektebestrijding

 

Onderzoek, beleid & preventie

 

Bedrijfsondersteuning/
Directiebureau

 

Veilig Thuis
 

 

Missie

Voor de gemeenten bewaken, beschermen en bevorderen wij de gezondheid en veiligheid van alle inwoners in Noord-Holland-Noord:

  • we bewaken door gezondheidsrisico’s en onveiligheid te signaleren en de inzichten hierover actief te verspreiden;
  • we beschermen tegen natuurlijke of opzettelijke bedreigingen van de volksgezondheid met preventie, bestrijding en voorlichting;
  • we bevorderen individueel en collectief gezond gedrag en preventief beleid van gemeenten en andere spelers in de gezondheidszorg.

 

Visie

Gemeentelijke Gezondheidsdienst Hollands Noorden is dé partner op het gebied van gezond en veilig leven. Wij staan voor preventie en het op tijd signaleren van gezondheidsproblemen. Hiermee valt grote gezondheidswinst te behalen. Bij ons staan alle inwoners van Noord-Holland-Noord centraal: wij willen dat zij een gezond en veilig leven kunnen leiden. Door nauwe samenwerking met gemeenten, ketenpartners en inwoners en proactief en innovatief te werken bouwen we gezamenlijk aan een gezonde en veilige toekomst.

Vanessa Kee (manager HR & manager Bedrijfsondersteuning)

“Onze kernwaarden: betrouwbaar, initiatiefrijk, maatschappijgericht en resultaatgedreven, daar sta ik voor.”

 

Actuele vacatures

Ben je enthousiast geworden?