Wat biedt de GGD?

GGD Hollands Noorden is een dynamische organisatie met enthousiaste medewerkers. Vanuit ongeveer 35 locaties verspreid over de regio én onze hoofdlocatie in Alkmaar werken we in zelforganiserende teams samen aan een gezonde en veilige regio.


Vind jij het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan het gezonder maken van Noord-Holland Noord? Wil je graag werken in een zelforganiserend team? Ben je resultaatgedreven, maatschappijgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk? Dan past GGD Hollands Noorden bij jou! 

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de GGD zijn er volop mogelijkheden om jouw talenten in te zetten en jezelf te ontwikkelen. We investeren in de professionalisering van onze medewerkers. Dat doen we door trainingen en opleidingen aan te bieden, maar ook door coaching en intervisie. Door het bieden van flexibele werktijden en het faciliteren van thuiswerken willen we bijdragen aan een goede werk/privé-balans. 

GGD Hollands Noorden volgt de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties, de CAO-SGO. Naast je salaris ontvang je maandelijks een persoonlijk Individueel Keuze Budget. Dit kun je onder andere gebruiken voor het kopen van extra verlof, het betalen van de vakbondscontributie of het aanschaffen van een fiets. Ook kun je het budget laten uitbetalen. 

  • Dynamische organisatie met enthousiaste medewerkers
  • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vergoeding voor woon-/werkverkeer, vergoeding voor de zorgverzekering, Individueel Keuze Budget (IKB) en scholingsmogelijkheden