De Algemene Gezondheidszorg (AGZ) bestaat uit verschillende teams. Onze toezichthouders kinderopvang voeren toezicht uit op kinderdagverblijven, Buitenschoolse opvang en bij gastouders. Toezichthouders WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) voeren onderzoek uit bij WMO-aanbieders. De adviseurs reizigersadvisering geven adviezen en vaccinaties aan reizigers om overdracht van ziekten op reis te voorkomen. De medewerkers van het Klant Contact Centrum (KCC) en de Front Office maken telefonische afspraken met (potentiële) klanten, handelen de consulten administratief af en zorgen voor een zorgvuldige administratieve ondersteuning van de teams. Het Tuberculoseteam (TBC) houdt zich bezig met de bestrijding van tbc. Ben je een teamspeler die het beste uit onze betrokken collega’s kan halen? Ben jij goed in het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en vind jij het een uitdaging om de zelforganisatie binnen de teams te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In verband met een nieuwe carrièrestap van de huidige teamleider zijn wij voor de teams Reizigersadvisering, Frontoffice, Klant Contact Center, TBC en Toezicht kinderopvang en WMO per direct op zoek naar een:

Teamleider Algemene Gezondheidszorg (AGZ)

28 uur per week

Wat ga je doen?

De Teamleider AGZ geeft leiding aan vier teams met in totaal circa 34 medewerkers. Als teamleider creëer je een situatie waarin teams de ruimte en de vrijheid hebben om een zo goed mogelijke samenwerking op te bouwen met Wmo-aanbieders, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en andere betrokkenen. Je bent verantwoordelijk voor een optimale bezetting binnen de teams en je stuurt aan op een goede onderlinge samenwerking om de gestelde doelen en resultaten te behalen.

Wat ga je verder doen?

 • Je ondersteunt de teams bij de uitvoering van de dagelijkse processen en motiveert de medewerkers om regie in het werk te houden.
 • Je draagt zorg voor goede uitvoering van de planning en verantwoording voor de diverse taken conform de Planning & Control cyclus van de GGD.
 • Je bent de schakel en verbinder tussen de teams en de andere organisatieonderdelen binnen de GGD en bent de sparringpartner voor gemeenten, klanten en overige externe partijen uit de keten.
 • Je denkt mee in de beleidsontwikkeling en de koers van de verschillende teams en je weet dit te vertalen naar concrete doelstellingen voor de verschillende teams.
 • Je legt verbinding met de werkvloer en geeft feedback over het functioneren aan de medewerker. Je bent in staat om ontwikkelingen van de individuele medewerker en het team te stimuleren.
 • Je levert een bijdrage bij calamiteiten en rampen.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring (bij voorkeur leidinggegeven aan een team >20 personen).
 • Je hebt affiniteit met kinderopvang, reizigersadvisering
 • Je hebt financieel inzicht, je hebt ervaring met het opstellen van offertes, met aanbestedingstrajecten, je hebt inzicht in de planning van te verrichten ondersteunende en uitvoerende werkzaamheden en bent betrokken bij inhoudelijke en financiële verantwoording van  diensten.
 • Jouw stijl van leidinggeven is onder andere coachend, stimulerend en resultaatgericht.
 • Je hebt kennis van managementtechnieken, leiderschapsstijlen en veranderstrategieën en weet dit toe te passen.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, wanneer we allebei tevreden zijn wordt deze verlengd.
 •  De functie is ingeschaald in schaal 11 van de CAO-SGO.

"Ben je een teamspeler die het beste uit onze betrokken collega’s kan halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!"

Nieuwsgierig geworden?


Meer informatie over de GGD vind je op onze website www.ggdhollandsnoorden.nl.

Je kunt ook contact opnemen met  Gabrielle Geerdink, adjunct-directeur via e-mail ggeerdink@ggdhn.nl of telefoonnummer 088-0125002.

Solliciteren?


Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 27 augustus a.s.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats in week 35 en 36.