De GGD heeft een belangrijke taak in de bestrijding van het coronavirus. Zo kunnen alle inwoners van onze regio met corona-gerelateerde klachten sinds 1 juni 2020 bij ons getest worden en wordt Bron- en contactonderzoek uitgevoerd. Vanaf januari zijn we naar fase twee gegaan, het vaccineren. Ben jij op zoek naar een tweede baan naast je huidige job? Wil je een steentje bijdragen in deze gekke tijd en kun je vaccineren? Kom ons ondersteunen als:

Medewerker Vaccinatie

minimaal 8 uur per week

Wat ga je doen?

Als medewerker vaccinatie lever je een bijdrage aan het vaccineren van de bevolking op grote schaal. Buiten het vaccineren ben je ook verantwoordelijk voor het opgeruimd en schoonhouden van de vaccinatieplek en werk je dagelijks samen met een dagcoördinator en diverse omloopmedewerkers.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-v/mbo-opleiding richting gezondheidszorg, bijvoorbeeld doktersassistent, verpleegkundige of verzorgende IG.
  • Je bent administratief goed onderlegd.
  • Je hebt een geldige BIG-registratie of je hebt ervaring met vaccineren. In het laatste geval toetst de GGD op bekwaamheid en ontvang je een certificaat.
  • Je beschikt over eigen vervoer en daarmee inzetbaar op alle locaties. Op dit moment is dat Den Helder, Alkmaar, Hoorn en Middenmeer.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar en bereid om in de avond en in het weekend te werken. 
     

Wat bieden wij?

  • De werving & selectie wordt uitgevoerd door GGD Hollands Noorden. Indien je door ons wordt aangenomen, word je in contact gebracht met Driessen (payrollbureau) die voor de GGD de verdere afhandeling verzorgt. De werkzaamheden zijn tijdelijk tot en met 30 september 2021. Wij verwachten een grote mate van flexibiliteit gezien de omvang van het project.
  •  De functie is ingeschaald op basis van relevante werkervaring en opleiding in schaal 7 trede 4 van de CAO-SGO. Dit is bruto € 2.536,00 op basis van 36 uur per week. Het betreft een oproepcontract. Bij aanvang van de werkzaamheden is het niet mogelijk een urengarantie af te geven. Het streven is een inzet van 8 uur per week en kan in sommige gevallen meer zijn, maar kan ook minder zijn, afhankelijk van de vraag. We verwachten een grote mate van flexibiliteit gezien de omvang van het project.

Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen?

Nieuwsgierig geworden?


Meer informatie over de GGD vind je op onze website www.ggdhollandsnoorden.nl.

Je kunt ook contact opnemen met Lieke Veld, recruiter
via telefoonnummer 06-12650472, zij is dagelijks bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.00 uur.


Solliciteren?

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.

 

De selectiegesprekken worden online gevoerd.