De GGD heeft een belangrijke taak in de bestrijding van het coronavirus. Zo kunnen alle inwoners van onze regio met corona-gerelateerde klachten sinds 1 juni 2020 bij ons getest worden en wordt Bron- en contactonderzoek uitgevoerd. Vanaf januari gaan we naar fase twee, het vaccineren. Ben jij op zoek naar een tweede baan naast je huidige job? Wil je een steentje bijdragen in deze gekke tijd en kun je vaccineren? Kom ons ondersteunen als:

Medewerker Vaccinatie

(minimaal 8 uur per week, bij voorkeur minimaal 6 maanden beschikbaar)
 

Wij zijn blij met de enorme belangstelling voor deze vacature. Door de hoeveelheid reacties is de verwerkingstijd langer dan u van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best iedereen zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Bedankt voor uw geduld.

Wat ga je doen?

Als medewerker vaccinatie lever je een bijdrage bij het vaccineren van de bevolking op grote schaal. We verwachten in januari 2021 te starten met de zorgverleners, daarna volgt de grootschalige vaccinatie van de bevolking. Buiten het vaccineren ben je ook verantwoordelijk voor het opgeruimd en schoonhouden van de vaccinatieplek, en werk je dagelijks samen met een dagcoördinator en diverse omloopmedewerkers.

Dit ben je

  • Je hebt een afgeronde hbo-v/mbo-opleiding richting gezondheidszorg, bijvoorbeeld doktersassistente, verpleegkundige of verzorgende IG.
  • Je hebt een geldige BIG-registratie of je hebt ervaring met vaccineren. In het laatste geval toetst de GGD op bekwaamheid en ontvang je een certificaat.
  • Je bent administratief goed onderlegd.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar en bereid om in de avond en in het weekend te werken.

 

Dit krijg je

  • De werving & selectie wordt uitgevoerd door GGD Hollands Noorden. Indien je door ons wordt aangenomen, word je in contact gebracht met Driessen (payrollbureau) die voor de GGD de verdere afhandeling verzorgt. De werkzaamheden zijn tijdelijk voor een periode van bij voorkeur minimaal 6 maanden.
  •  De functie van medewerker vaccinatie is ingeschaald in schaal 7 trede 4 van de CAO SGO en houdt in €2.536,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. 
  • Het betreft een nul-uren contract. Bij aanvang van de werkzaamheden is het niet mogelijk een urengarantie af te geven. Het streven is een inzet van 8 uur per week en kan in sommige gevallen meer zijn, maar kan ook minder zijn, afhankelijk van de vraag.  We verwachten een grote mate van flexibiliteit gezien de omvang van het project.

 

"Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen? Heb jij een groot empathisch vermogen? Dan hebben wij uitdagend werk voor jou!"

 

Nieuwsgierig geworden?


Meer informatie over de GGD vind je op onze website www.ggdhollandsnoorden.nl.

Je kunt ook contact opnemen met Lieke Veld, recruiter. Telefonisch bereikbaar op ma, di, don en vrij van 9:00 tot 12:00 via telefoonnummer 06-12650472 of via e-mail recruitmentcorona@ggdhn.nl.

Solliciteren?


Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen. De selectiegesprekken worden online gevoerd op 12, 19 en 26 januari a.s. De startdatum wordt nader bepaald.