Bemonsteraar COVID-19

minimaal 16 uur per week, minimaal 6 maanden

Het coronateam bestaat uit verpleegkundigen, doktersassistentes en andere professionals voor bemonsteren en bron- en contactonderzoek, een deskundige infectiepreventie, artsen en diverse ondersteuners op administratief gebied. In deze functie in crisistijd komen zij in aanraking met verschillende, maar wel afgebakende aspecten van infectieziektebestrijding, zoals: bemonstering, bron- en contactonderzoek, planning en (telefonische) advisering over maatregelen om verspreiding van corona te voorkomen. Voor de komende periode (6 tot naar verwachting ongeveer 18 maanden) wordt je dus ingezet voor de bestrijding van COVID-19

Wat ga je doen?

 • Je neemt testen af (neus en keelslijmvlies d.m.v. een wattenstaafje) onder supervisie van het IZB-team. 
 • Je werkzaamheden verricht je volgens een protocol en gemaakte werkafspraken. 
 • Je voert de testen uit met volledige persoonlijke bescherming. 
 • Je kan op alle testlocaties worden ingezet (momenteel zijn dit Alkmaar, Hoorn, Den Helder en binnenkort Heerhugowaard) of je wordt ingezet bij een thuisbemonstering. 
 • Combinatie met inzet bij het Bron- en contactonderzoek behoort in eerste instantie niet tot de mogelijkheden.

Dit ben je

 • Je bent een doktersassistent, verpleegkundige of verzorgende van beroep, of student mbo-V/ hbo-V. 
 • Je wilt een bijdrage leveren aan het testen van inwoners in de regio Noord-Holland-Noord.
 • Je kunt zelfstandig werken volgens een vastgelegd protocol.
 • Je bent accuraat, daadkrachtig, stressbestendig, sociaal vaardig en een improvisatietalent.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar en bereid om op zaterdag en zondag te werken. De werkzaamheden worden 7 dagen per week verricht van 08.30 uur t/m 21.00 uur, met de mogelijkheid van verruiming werktijden in verband met een hogere besmettingsgraad. De inzet op de teststraat is afhankelijk van de vraag naar testen, een flexibele werkhouding is hierdoor van belang.
 • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar.
 • Je beschikt over eigen vervoer.

Dit krijg je

 • De werving & selectie wordt uitgevoerd door GGD Hollands Noorden. Indien je door ons wordt aangenomen, word je in contact gebracht met Driessen (payrollbureau) die voor de GGD de verdere afhandeling verzorgt. Via Driessen ontvang je een oproepcontract. De werkzaamheden van bemonsteraar zijn tijdelijk voor een periode van 6 maanden met een mogelijkheid tot verlenging tot 12 maanden. De functie van Bemonsteraar COVID-19 wordt ingeschaald op basis van opleiding en werkervaring. Het minimumsalaris bedraagt € 1.915,- en het maximumsalaris is € 3.556,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Wij hanteren de Cao SGO.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle!

Nieuwsgierig geworden?


Meer informatie over de GGD vind je op onze website www.ggdhollandsnoorden.nl.

 Voor vragen kan je contact opnemen met het Michelle Bruijn, Recruiter

via tel.nr  06-44185819

 

Solliciteren?


Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen.

Vanwege de grote hoeveelheid medewerkers die de GGD nodig heeft om dit project te realiseren, vindt de werving- & selectieprocedure in aangepaste vorm plaats.

De eerste selectie vindt plaats aan de hand van de toegestuurde motivatiebrief en cv. Denken wij naar aanleiding hiervan dat er mogelijkheden zijn voor jou binnen onze organisatie, dan nodigen we je uit voor één van onze algemene bijeenkomsten. Aansluitend vinden met onze HR- en Infectieziektebestrijding professionals speeddates plaats. Daarna hoor je of je bij de GGD aan de slag kunt.