De GGD heeft een belangrijke taak in de bestrijding van het coronavirus. Zo kunnen alle inwoners van onze regio met corona-gerelateerde klachten sinds 1 juni 2020 bij ons getest worden en wordt Bron- en contactonderzoek uitgevoerd. Inmiddels zijn we aangekomen in de tweede fase, het vaccineren. Wil je een steentje bijdragen in deze gekke tijd?
Kom ons ondersteunen als:

Arts vaccinatielocatie

16-32 uur per week

Wat ga je doen?

Als arts bied je medische inhoudelijke expertise en ondersteuning op de vaccinatie-locatie. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van het medisch proces. Je werkt samen in een team met diverse artsen waaronder de arts(en) infectieziektebestrijding. Met hen overleg je onder andere over prikaccidenten, bijzondere casussen of heb je contact met huisartsen of medisch specialisten over contra-indicaties. Daarnaast werk je op de locatie samen met een team van ambulance- en EHBO medewerkers.

Wat ga je verder doen?

  • Je geeft supervisie aan niet functioneel bevoegden om te vaccineren en je toetst de bekwaamheid en tekent de bekwaamheidsverklaring.
  • Je beantwoordt medische vragen van cliënten en medewerkers.
  • Je draagt zorg over de uitvoering van werkzaamheden conform protocollen en werkinstructie.
  • Je besluit tot wel of niet vaccineren (beoordelen contra-indicaties).
  • Je bent verantwoordelijk voor het zetten van vaccinaties bij o.a. special needs. Zoals mensen met een handicap, prikangst etc.

Dit ben je

  • Je bent minimaal basisarts, BIG-geregistreerd en je beschikt over klinische werkervaring.
  •  Je hebt een "public health blik" en gaat graag de uitdaging aan om je met verschillende vraagstukken van de COVID-19-pandemie bezig te houden.
  •  Je hebt kennis van- en vaardigheden rondom vaccineren, injecteren en de meest voorkomende bijwerkingen en overgevoeligheidsreacties.
  • Je bent bereid om in het weekend en op feestdagen te werken.

Dit krijg je

  • De werving & selectie wordt uitgevoerd door GGD Hollands Noorden. Indien je door ons wordt aangenomen, word je in contact gebracht met Driessen (payrollbureau) die voor de GGD de verdere afhandeling verzorgt. Via Driessen ontvang je een oproepcontract. De werkzaamheden zijn tijdelijk tot en met 30 september 2021. De functie van arts is ingeschaald in minimaal schaal 11 € 3.561,00 en maximaal in schaal 12 € 5.872,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Wij hanteren de CAO-SGO.

"Wil je een steentje bijdragen in deze gekke tijd? Kom ons ondersteunen!"

Nieuwsgierig geworden?


Meer informatie over de GGD vind je op onze website www.ggdhollandsnoorden.nl.

Voor meer informatie over de vacature kan je mailen naar recruitmentcorona@ggdhn.nl of bellen naar telefoonnummer 06-52325064

 

Solliciteren?

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.