“Het geeft veel voldoening om mee te mogen helpen met het bestrijden van de coronapandemie. Uitpluizen, advies en voorlichting geven, bestuurders en netwerkpartners betrekken en tegelijkertijd mijn medische kennis gebruiken. Het motiveren van cliënten en hun contacten tijdens het bron- en contactonderzoek (BCO) vergt echt interpersoonlijke skills. Voor de één is de impact van de ziekte en de maatregelen klein, voor de ander groot. De leefsituatie heeft zo’n invloed op het gedrag van de individuele cliënt die wij helpen.” aldus Marthe, AIOS infectieziektebestrijding. Wil jij ook meehelpen in de strijd tegen het coronavirus? Wij zijn op zoek naar meerdere artsen ter versterking van het team Infectieziektebestrijding (IZB).

Arts infectieziektebestrijding COVID-19

(minimaal 24 uur per week)

Wat ga je doen?

Als arts ben je medisch verantwoordelijk voor de afhandeling van vragen van medici, instellingen en publiek in het kader van de bestrijding van de COVID-19-pandemie. Je levert daarnaast medische inhoudelijke ondersteuning voor de BCO-teams, het belteam en de teststraat.

Wat ga je verder doen?

 • Je vervult een belangrijke rol in het bron- en contactonderzoek (BCO) rondom COVID-19.
 • Je signaleert informatiebehoefte op verschillende maatschappelijke terreinen en deelt deze met de rest van het team om nieuw beleid te maken of beleid aan te scherpen.
 • Je beoordeelt indicaties van burgers voor bemonsteren op locatie, overlegt zo nodig met huisartsen en zet de vangnetfunctie van de GGD in waar nodig.
 • Het aansturen van verpleegkundigen en andere collega’s kan deel uitmaken van je werkzaamheden.
 • Je levert een bijdrage bij calamiteiten en rampen.

 

Dit ben je

 • Je bent minimaal basisarts, BIG-geregistreerd.
 • Je hebt een public health blik en gaat graag de uitdaging aan om je met verschillende vraagstukken van de COVID-19-pandemie bezig te houden.
 • Je bent flexibel, doortastend, hebt goede communicatieve skills en bent proactief.
 • Beschikbaarheid overdag in de weekenden is een pré.

 

Dit krijg je

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 6 tot 12 maanden.
 •  De functie van arts is, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in minimaal schaal 11 en maximaal schaal 12 van de CAO-SGO.

"Wil jij ook meehelpen in de strijd tegen het coronavirus? Wij zijn op zoek naar  artsen ter versterking van het team Infectieziektebestrijding (IZB)."

Nieuwsgierig geworden?


Meer informatie over de GGD vind je op onze website www.ggdhollandsnoorden.nl.

Je kunt ook contact opnemen met 088-0100535 en vragen naar de dienstdoende arts infectieziektebestrijding. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Michelle de Bruijn, recruiter mbruijn@ggdhn.nl of via telefoonnummer 06-44185819.  

Solliciteren?


Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 31 januari a.s.