Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen? Heb jij een groot empathisch vermogen en vind jij werken in het weekend geen probleem? Dan hebben wij uitdagend werk voor jou!   

Vaccincoördinator COVID-19

24 uur per week    

Deel deze vacature

GGD Hollands Noorden heeft de taak om alle inwoners in de regio Noord-Holland-Noord te vaccineren tegen COVID-19. Wegens uitbreiding van het coronateam, zoeken wij meerdere collega’s die ons in deze bijzondere tijd willen ondersteunen in de bestrijding van het coronavirus. Wij vinden een goede werksfeer en respect voor elkaar belangrijk. Onze collega’s gaan uitdagingen niet uit de weg en geen dag is bij ons hetzelfde. Volg jij het coronanieuws op de voet en wil je werkervaring opdoen in een crisisorganisatie in crisistijden? Solliciteer dan op deze vacature. 

 

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met de dagcoördinator en je bent verantwoordelijk voor de volledige cold chain op de vaccinatielocatie. Je zorgt er voor dat het vaccin op de juiste temperatuur bewaard wordt, de voorraden dagelijks worden geteld en de uitvoering van de werkzaamheden rondom het vaccin volgens diverse richtlijnen en protocollen plaatsvinden.  

Wat ga je verder doen?
  • Je registreert, beheert en controleert (telt) dagelijks de vaccins en bijbehorende materialen. 
  • Je beheert de opslagruimte en controleert op expiratiedatums van de vaccins. 
  • Je draagt zorg voor de aanwezigheid van alle benodigde materialen in de optrekruimte. 
  • Je hebt een voorbeeldrol en een signalerende functie richting de dagcoördinator omtrent het naleven van de protocollen en werkinstructies door de vaccinatiemedewerkers/optrekkers.
  • Je helpt zelf bij het vaccineren van de inwoners indien nodig.
Wie zoeken we?
  • Je hebt een (medische) afgeronde mbo-niveau 4 opleiding. 
  • Je werkt nauwkeuring en accuraat.
  • Je kunt goed planmatig en in teamverband werken.
  • Je bent communicatief zeer vaardig zowel in woord en geschrift. 
  • Je beschikt over goede computervaardigheden en ook administratief ben je sterk.
Wat bieden wij?

De werving & selectie wordt uitgevoerd door uitzendbureau Driessen. Via Driessen ontvang je een uitzendovereenkomst. De werkzaamheden voor de functie zijn tijdelijk. De verwachting is voor een minimale periode tot 31 maart 2023 (verlenging is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus). De functie is ingeschaald in schaal 7 trede 6 van de Cao SGO. € 2826,- bruto o.b.v. 36 uur.

 
 
Meer informatie? 

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met uitzendbureau Driessen via 035-2071582 of stuur een e-mail naar ggdrecruitment@driessen.nl.

Solliciteren? 

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton. 

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct via de onderstaande button: