Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen? Heb jij een groot empathisch vermogen en vind jij werken in het weekend geen probleem? Dan hebben wij uitdagend werk voor jou!

Medisch Teamleider coronateam

32 - 36 uur per week

Deel deze vacature

GGD Hollands Noorden heeft de taak om alle inwoners in de regio Noord-Holland-Noord te vaccineren tegen COVID-19. Wegens uitbreiding van het coronateam, zoeken wij meerdere collega’s die ons in deze bijzondere tijd willen ondersteunen in de bestrijding van het coronavirus. Wij vinden een goede werksfeer en respect voor elkaar belangrijk. Onze collega’s gaan uitdagingen niet uit de weg en geen dag is bij ons hetzelfde. Volg jij het coronanieuws op de voet? En wil je werkervaring opdoen in een crisisorganisatie in crisistijden? Reageer dan nu.  

Wat ga je doen?

Als medisch teamleider van het coronateam zorg jij ervoor dat namens de artsen infectieziektebestijding alle medische zaken rondom het testen, vaccineren en het bron- en contactonderzoek op rolletjes lopen.

Je bent een inhoudelijke sparringpartner en beantwoordt medische vragen van collega’s, artsen, partners en cliënten. Samen zorgen jullie ervoor dat alle inwoners van onze 16 gemeenten gebruik kunnen maken van de coronazorg die op dat moment nodig is! Een flinke uitdaging met veel medische verantwoordelijkheid.

Wat ga je verder doen?
  • Als medisch teamleider ben je verantwoordelijk voor het medische proces. Jij bewaakt de kwaliteit en bent verantwoordelijk voor het juiste advies. Naast inhoudelijk ben jij ook functioneel verantwoordelijk voor de aansturing van de bron en contact- en vaccinatie artsen.
  • Het coronateam van GGD Hollands Noorden bestaat uit meer dan 500 collega’s. Goede communicatie, afstemming en samenwerking is essentieel. Als medisch teamleider vervul jij hierin een grote rol! Jij bent onder andere het eerste aanspreekpunt voor de programmamanager en de artsen infectieziektebestrijding.
  • Als medisch teamleider ondersteun je niet alleen niet-zelfstandig bevoegden (bijvoorbeeld doktersassistenten of bemonsteraars) bij het uitvoeren van de medische werkzaamheden, maar vervul je ook een rol in de uitvoering van het bron- en contactonderzoek. Verder kun je als medisch teamleider ook elders binnen de GGD of corona-organisatie worden ingezet.

 

Wie zoeken wij?

Iemand die zelfstandig keuzes maakt en weloverwogen beslissingen neemt. Houd jij je hoofd koel als anderen het overzicht verliezen? Zet je de feiten op een rijtje en neem je vervolgens een besluit? Dan ben jij de medisch teamleider die wij zoeken.

  • Je bent minimaal basisarts, BIG-geregistreerd.
  • Je hebt een public health blik en gaat graag de uitdaging aan om je met verschillende vraagstukken van de COVID-19-pandemie bezig te houden.
  • Je bent flexibel, doortastend, hebt goede communicatieve skills en bent proactief.
  • Beschikbaarheid overdag en in de weekenden is een must.

 

Wat bieden wij?

De werving & selectie wordt uitgevoerd door uitzendbureau Driessen, die voor de GGD de verdere afhandeling verzorgt. Via Driessen ontvang je een oproepcontract. De werkzaamheden zijn tijdelijk tot 31-03-2023. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingeschaald op minimaal € 3.701,- (schaal 11) en maximaal € 6.103,- (schaal 12) bruto per maand (o.b.v. 36 uur) van de Cao SGO. 

Nieuwsgierig geworden? 

 

Je kunt ook contact opnemen met Driessen via ggdrecruitment@driessen.nl of inhoudelijke vragen mailen naar svoerman@ggdhn.nl.

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton. 

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.