Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen? Heb jij een groot empathisch vermogen en vind jij werken in het weekend geen probleem? Dan hebben wij uitdagend werk voor jou!

Medewerker vaccinatie (combinatie functie)

16-36 uur (contract tot 31 maart)

Deel deze vacature

 

GGD Hollands Noorden heeft de taak om alle inwoners in de regio Noord-Holland-Noord te vaccineren tegen Covid-19. Wegens uitbreiding van het coronateam, zoeken wij meerdere collega’s die ons in deze bijzondere tijd willen ondersteunen in de bestrijding van het coronavirus. Wij vinden een goede werksfeer en respect voor elkaar belangrijk. Onze collega’s gaan uitdagingen niet uit de weg en geen dag is bij ons hetzelfde. Volg jij het coronanieuws op de voet en wil je werkervaring opdoen in een crisisorganisatie in crisistijden? Solliciteer dan op onze vacature.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker vaccinatie lever je een bijdrage aan  het op grote schaal vaccineren van de bevolking. Op de vaccinatielocaties ben je verantwoordelijk voor het opgeruimd en schoon houden van de vaccinatieplek. Ook het voorbereiden (‘optrekken’) van de vaccins hoort bij jouw taken.

Met de komst van de mobiele vaccinatieteams kun je ook ingezet worden om te vaccineren bij instellingen of inwoners van de regio Noord-Holland-Noord.

Wie zoeke.n we?
  • Je hebt een afgeronde hbo-v/mbo-opleiding richting gezondheidszorg, bijvoorbeeld doktersassistente, verpleegkundige of verzorgende IG.
  • Je hebt een geldige BIG-registratie of je hebt ervaring met vaccineren. In het laatste geval toetst de GGD op bekwaamheid en ontvang je een certificaat.
  • Je bent per direct beschikbaar en bereid om ook in de avonduren en in het weekend te werken.
  • Je beschikt over eigen vervoer om ingezet te kunnen worden op diverse locaties, van Den Helder tot Castricum.
  • Je kan indien nodig worden ingezet op de testlocaties als bemonsteraar.

 

Wat bieden wij?

De werving & selectie wordt uitgevoerd door uitzendbureau Driessen. Via Driessen ontvang je een uitzendovereenkomst. De werkzaamheden voor de functie zijn tijdelijk. De verwachting is voor een minimale periode tot 31 maart 2023 (verlenging is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus). De functie is ingeschaald in schaal 7 trede 4 van de Cao SGO. € 2.636,- bruto o.b.v. 36 uur per week.

Meer informatie? 

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met uitzendbureau Driessen via 035-2071582 of stuur een e-mail naar ggdrecruitment@driessen.nl.

Sluitingsdatum vacature 

De sluitingsdatum voor deze vacature is 29 juli 2022. 

Solliciteren?

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton. 

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.