Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen? Heb jij een groot empathisch vermogen en vind jij werken in het weekend geen probleem? Dan hebben wij uitdagend werk voor jou!   

Huishoudelijk medewerker COVID-19

28–36 uur per week

Deel deze vacature

GGD Hollands Noorden heeft de taak om alle inwoners in de regio Noord-Holland-Noord te vaccineren tegen COVID-19. Wegens uitbreiding van het coronateam, zoeken wij meerdere collega’s die ons in deze bijzondere tijd willen ondersteunen in de bestrijding van het coronavirus. Wij vinden een goede werksfeer en respect voor elkaar belangrijk. Onze collega’s gaan uitdagingen niet uit de weg en geen dag is bij ons hetzelfde. Volg jij het coronanieuws op de voet? En wil je werkervaring opdoen in een crisisorganisatie in crisistijden? Reageer dan nu.  

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker in het facilitaire team heb je een uiteenlopend takenpakket. Je werkt samen met de andere facilitaire medewerkers en bent verantwoordelijk voor diverse huishoudelijke taken op de test- en vaccinatielocaties. Jij ziet direct wat er te doen is, stelt hierin prioriteiten en stroopt vervolgens de mouwen op om de klussen te klaren. Ook kun je in onverwachte situaties je hoofd koel houden en zorgen dat obstakels worden weggenomen.

Wat ga je verder doen?
  • Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van de locatie. Denk aan het schoonhouden van de sanitaire voorzieningen en de kantine.
  • Je vult de gebruikersvoorraad en sanitaire artikelen aan, denk daarbij aan bijvoorbeeld verpleegkundige artikelen, handdoekjes en toiletpapier.
  • Je zorgt voor koffie en thee voor de medewerkers en vult dit aan in de kantine.
  • Je ondersteunt bij het verwerken van diverse afvalstromen.
  • Je verleent hand- en spandiensten daar waar het nodig is.
  • Dit is natuurlijk maar een greep uit je dagelijkse werkzaamheden. Door een goede begeleiding van je collega heb je de werkzaamheden snel onder de knie en ga je zelfstandig aan de slag.
Wie zoeken we?
  • Je hebt ervaring als huishoudelijk medewerker.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
  • Je bent per direct beschikbaar en beschikt over eigen auto zodat je op alle locaties (Alkmaar, Middenmeer, Den Helder, Heerhugowaard & Zwaag) kunt werken.
Wat bieden wij?

De werving & selectie wordt uitgevoerd door uitzendbureau Driessen. Via Driessen ontvang je een uitzendovereenkomst. De werkzaamheden voor de functie huishoudelijk medewerker zijn tijdelijk. De verwachting is voor een minimale periode van 6 maanden. De functie van huishoudelijk medewerker is ingeschaald in schaal 4, trede 5 van de Cao SGO. € 2.240,- bruto o.b.v. 36 uur.

Meer informatie? 

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met uitzendbureau Driessen via 035-2071582 of stuur een e-mail naar ggdrecruitment@driessen.nl.

 

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen.