Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen? Heb jij een groot empathisch vermogen en vind jij werken in het weekend geen probleem? Dan hebben wij uitdagend werk voor jou!   

Facilitair medewerker COVID-19

28-36 uur per week

Deel deze vacature

GGD Hollands Noorden heeft de taak om alle inwoners in de regio Noord-Holland-Noord te vaccineren tegen COVID-19. Wegens uitbreiding van het coronateam, zoeken wij meerdere collega’s die ons in deze bijzondere tijd willen ondersteunen in de bestrijding van het coronavirus. Wij vinden een goede werksfeer en respect voor elkaar belangrijk. Onze collega’s gaan uitdagingen niet uit de weg en geen dag is bij ons hetzelfde. Volg jij het coronanieuws op de voet? En wil je werkervaring opdoen in een crisisorganisatie in crisistijden? Reageer dan nu.  

Wat ga je doen?

Als facilitair medewerker heb je een uiteenlopend takenpakket. Je bent een duizendpoot op de test- en vaccinatielocaties en ontzorgt de medewerkers aldaar op praktisch en logistiek vlak. Jij ziet direct wat er te doen is, stelt hierin prioriteiten en stroopt vervolgens de mouwen op om de klussen te klaren. Ook kun je in onverwachte situaties je hoofd koel houden en zorgen dat obstakels worden weggenomen.

Wat ga je verder doen?
 • Verantwoordelijk voor alle bestellingen en het voorraadbeheer op de vaccinatielocatie
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en leveranciers
 • Je controleert en signaleert op gebied van schoonmaakonderhoud, verstoringen en kwaliteit op de locatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor een juiste afvalverwerking op de locatie.
 • Regelen van o.a. interne verhuizingen, inventarisbeheer en intern transport.
 • Je verwerkt meldingen in het facilitair registratiesysteem Topdesk.
 • Je signaleert tijdig onveilige situaties.

 

Wie zoeken we?
 • Je hebt een facilitaire achtergrond, bij voorkeur een facilitaire opleiding niveau mbo-4.
 • Je beschikt over praktische kennis op het gebied van (werkplek)automatisering en gebouwbeheer.
 • Je bent technisch handig: taken als lampen verwisselen, storingen aan koffiemachines en printers oplossen daar draai je je handen niet voor om.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer zodat je inzetbaar bent in ons hele werkgebied (van Den Helder tot Castricum). Onze huidige locaties zijn gelegen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder.  
Wat bieden wij?

De werving & selectie wordt uitgevoerd door uitzendbureau Driessen. Via Driessen ontvang je een uitzendovereenkomst. De werkzaamheden voor de functie facilitair medewerker zijn tijdelijk. De verwachting is voor een minimale periode van 6 maanden. De functie van facilitair medewerker is ingeschaald in schaal 7, trede 4 van de Cao SGO. € 2.636,- bruto o.b.v. 36 uur.

Meer informatie? 

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met uitzendbureau Driessen via 035-2071582 of stuur een e-mail naar ggdrecruitment@driessen.nl.

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen.