Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen? Heb jij een groot empathisch vermogen en vind jij werken in het weekend geen probleem? Dan hebben wij uitdagend werk voor jou!

Bemonsteraar / tester Covid-19

16-36 uur

Deel deze vacature

GGD Hollands Noorden heeft de taak om alle inwoners in de regio Noord-Holland-Noord te vaccineren tegen Covid-19. Wegens uitbreiding van het coronateam, zoeken wij meerdere collega’s die ons in deze bijzondere tijd willen ondersteunen in de bestrijding van het coronavirus. Wij vinden een goede werksfeer en respect voor elkaar belangrijk. Onze collega’s gaan uitdagingen niet uit de weg en geen dag is bij ons hetzelfde. Volg jij het coronanieuws op de voet en wil je werkervaring opdoen in een crisisorganisatie in crisistijden? Solliciteer dan op onze vacature.

Wat ga je doen?
  • Je ontvangt en informeert de cliënt over de testprocedure en de voor de cliënt te nemen maatregelen.
  • Je neemt de testen af (neus- en keelslijmvlies d.m.v. een wattenstaafje) onder supervisie van het team infectieziektebestrijding.
  • Je verzorgt de administratie die hoort bij het afnemen van de testen en registreert deze in het ICT systeem wat hiervoor wordt gebruikt.
  • Je kan worden ingezet bij het afnemen van testen bij cliënten thuis (thuisbemonstering).

 

 

Wie zoeken wij?
  •  Je hebt affiniteit met de zorg.
  •  Je wilt een bijdrage leveren aan het testen van inwoners in de regio Noord-Holland-Noord.
  •  Je kunt zelfstandig werken volgens een vastgelegd protocol.
  •  De inzet op de teststraat is afhankelijk van de vraag naar testen, een flexibele werkhouding is hierdoor van belang.
  •  Je beschikt over eigen vervoer zodat je ingezet kunt worden op alle locaties in Noord-Holland Noord. 

 

Wat bieden wij?

De werving & selectie wordt uitgevoerd door uitzendbureau Driessen. Via Driessen ontvang je een uitzendovereenkomst. De werkzaamheden voor de functie zijn tijdelijk. De verwachting is voor een minimale periode tot 31 maart 2023 (verlenging is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus). De functie is ingeschaald in schaal 7 trede 2 van de Cao SGO. € 2.446,- bruto o.b.v. 36 uur.

 

Meer informatie? 

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met ons op via 035-2071582 of stuur een e-mail naar ggdrecruitment@driessen.nl.

 
Solliciteren?

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton.

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.