Volg jij het coronanieuws op de voet en sta jij te trappelen om jouw steentje in de hectiek bij te dragen? Heb jij een groot empathisch vermogen en vind jij werken in het weekend geen probleem? Dan hebben wij uitdagend werk voor jou!  

Administratief medewerker / Host(ess) vaccinatielocatie

16-36 uur

Deel deze vacature

GGD Hollands Noorden heeft de taak om alle inwoners in de regio Noord-Holland-Noord te vaccineren tegen Covid-19. Wegens uitbreiding van het coronateam, zoeken wij meerdere collega’s die ons in deze bijzondere tijd willen ondersteunen in de bestrijding van het coronavirus. Wij vinden een goede werksfeer en respect voor elkaar belangrijk. Onze collega’s gaan uitdagingen niet uit de weg en geen dag is bij ons hetzelfde. Volg jij het coronanieuws op de voet en wil je werkervaring opdoen in een crisisorganisatie in crisistijden? Solliciteer dan op onze vacature.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker lever je een bijdrage aan het op grote schaal vaccineren van de bevolking. De personen die komen om zich te laten vaccineren, worden begeleid gedurende het vaccinatieproces. Zij melden zich aan bij de balie, worden begeleid richting de priklijnen en hun gegevens worden administratief verwerkt. In beide processen kom jij als begeleider en administratief medewerker in beeld.

 
Wie zoeken wij?
  • Je hebt een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding of hoger.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met administratieve werkzaamheden.
  • Je hebt ervaring met diverse computersystemen en/of maakt dit snel eigen.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer zodat je op alle locaties in onze regio ingezet kan worden.  
  • Je bent per direct beschikbaar en bereid om ook avonden en in het weekend te werken.
  • Je kan indien nodig worden ingezet als admin op de testlocatie.

Wat bieden wij?

De werving & selectie wordt uitgevoerd door uitzendbureau Driessen. Via Driessen ontvang je een uitzendovereenkomst. De werkzaamheden voor de functie zijn tijdelijk. De verwachting is voor een minimale periode tot 31 maart 2023 (verlenging is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus). De functie is ingeschaald in schaal 5 trede 6 van de Cao SGO. € 2.424,- bruto o.b.v. 36 uur per week.

Meer informatie? 

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met uitzendbureau Driessen via 035-2071582 of stuur een e-mail naar ggdrecruitment@driessen.nl.

 
Solliciteren?

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de sollicitatiebutton. 

Vermeld in je motivatiebrief duidelijk voor hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen.