De GGD  heeft een belangrijke taak in de bestrijding van het coronavirus. Zo kunnen alle inwoners alle inwoners van onze regio met corona-gerelateerde klachten sinds 1 juni 2020 bij ons getest worden en wordt Bron- en contactonderzoek uitgevoerd. Vanaf januari zijn we naar fase twee gegaan, het vaccineren. Wil jij het visitekaartje zijn op de vaccinatielocaties en ben jij op zoek naar een (bij-)baan? Kom ons dan ondersteunen als:  

Gastheer / Gastvrouw

(minimaal 8 uur per week) 

Wat ga je doen?

Als gastheer/gastvrouw heet jij de cliënten welkom die komen voor de inenting. Je controleert of zij een afspraak hebben en verwijst ze volgens de richtlijnen naar de juiste priklijn. Jouw collega’s kunnen door met prikken omdat jij er al voor hebt gezorgd dat de cliënten de benodigde documenten en identiteitsbewijzen paraat hebben. Na de inenting overhandig jij het vaccinatiebewijs en bij behoefte verstrek jij extra informatie over het proces. 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt ervaring binnen de hospitality/horeca.  
  • Je bent fysiek in staat hele diensten te staan en/of lopen.  
  • Je bent flexibel inzetbaar vanwege de wisselende werktijden, tussen 07.30 en 22.30 uur.  
  • Je beschikt over eigen vervoer en bent inzetbaar op alle locaties. Op dit moment zijn dat Den Helder, Alkmaar, Hoorn en Middenmeer.  
  • Je bent representatief.  

Wat bieden wij?

  • Het betreft een oproepcontract. Bij aanvang van de werkzaamheden is het niet mogelijk een urengarantie af te geven. Het streven is een inzet van 8 uur per week en kan in sommige gevallen meer/minder zijn, afhankelijk van de vraag. We verwachten een grote mate van flexibiliteit gezien de omvang van het project. 
  • De functie is ingeschaald in schaal 4, trede 4 (€ 2.077,00 op basis van 36 uur per week) van de CAO-SGO.

"Is gastvrijheid jou op het lijf geschreven en weet jij mensen gerust te stellen? Kom ons dan ondersteunen !"

Nieuwsgierig geworden?

Meer informatie kun je vinden op de website www.ggdhollandsnoorden.nl 
Je kunt ook contact opnemen met Lieke Veld, recruiter via telefoonnummer 06-12650472, zij is dagelijks bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur.  

Solliciteren? 

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie via de knop solliciteren.

 

De kennismakingsgesprekken vinden plaats tussen 3 en 21 mei a.s.