Ben je student en wil je graag stage lopen bij     GGD Hollands Noorden?                               Bekijk de mogelijkheden!
Ben je student en wil je graag stage lopen bij GGD Hollands Noorden? Bekijk de mogelijkheden!an!

Stages

Stage lopen bij GGD Hollands Noorden 

Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in een dynamische organisatie met een grote maatschappelijk verantwoordelijkheid? Wij staan open voor studenten - mbo, hbo en wo - die bij ons willen stage lopen of afstuderen! GGD Hollands Noorden is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van toekomstige professionals. Dit geldt niet alleen voor medische, maar ook voor administratieve en pedagogische beroepen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Onze stageperiodes variëren van een week tot twee jaar. Ook voor de zogenaamde traineeships kun je bij ons terecht. Wij verspreiden de stagevacatures ook actief via social media en de relevante opleidingen in de regio Noord-Holland-Noord.

Indien er stageplaatsen zijn, staan die onder het actueel aanbod stageplaatsen.

 

Actueel aanbod stageplaatsen

Op dit moment worden de stageplekken voor het eerste semester van studiejaar 2023-2024 geïnventariseerd. Zodra er concrete plekken zijn voor nieuwe stageaanvragen, wordt dat op deze pagina gedeeld.

Opleiding arts Maatschappij en Gezondheid

GGD Hollands Noorden is al jaren een erkende opleidingsinstelling en leidt artsen op tot specialisten Maatschappij & Gezondheid (profiel: jeugdarts, infectieziektebestrijding, medische milieukunde, forensische geneeskunde en tuberculosebestrijding). Bij ons kun je zowel de eerste als de tweede fase tot arts M&G volgen. Bekijk hier het filmpje over arts M&G. Lees hier het interview van Fred Slijkerman ( artsM&G/infectieziektenbestrijding) "Ik wil de comfortzone van aios verbreden", op de website van www.artsmg.nl Arts M+G animatie - YouTube

We vinden het belangrijk dat de AIOS genoeg ruimte krijgt om naast de uitvoerende werkzaamheden (verdiepende) opdrachten uit te voeren die het sociaal domein raken en die liggen in het interessegebied van de AIOS.

Als je in aanmerking wilt komen voor een opleidingsplaats bij ons kun je solliciteren via de website: www.artsmg.nl. Je kunt dan GGD Hollands Noorden aangeven als gewenste opleidingsinstelling. 

Voor 2024 zijn de volgende opleidingsplekken beschikbaar:
1e fase jeugdarts 
1e fase vertrouwensarts
1e fase arts infectieziektebestrijding
2e fase jeugdarts 

Wil je in gesprek met een van onze artsen over hun werk of heb je een vraag over een opleidingsplek? Mail naar Bart Kruyver (forensisch arts KNMG/arts M&G) of Manje Dijkema (arts M&G/jeugdarts) of Fred Slijkerman-Megelink (arts M&G/infectieziektebestrijding). Zij gaan graag met je in gesprek en/of beantwoorden je vragen! 

Wat wij van jou verwachten?

Wij bieden jou een aantrekkelijke stageplaats met goede begeleiding. Maar we verwachten ook wat van jou. We gaan ervan uit dat je met overtuiging voor onze organisatie kiest, initiatief toont en de wil hebt om samen te werken met anderen.

VOG-verklaring

Als je in onze organisatie komt stage lopen of afstuderen, moet je een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ - een zogenaamde VOG - kunnen overleggen. Dit is een soort bewijs van goed gedrag. Wij helpen je om een VOG aan te vragen en vergoeden de kosten hiervoor.