Solliciteren

Heb je interesse in een functie? Reageer dan direct!Sollicitatieproces

Als je sollicitatie bij ons is binnengekomen krijg je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd. Wanneer er van ons een bericht voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

We proberen de doorlooptijd van jouw sollicitatie zo kort mogelijk te houden. Na de sluitingsdatum van een vacature worden de binnengekomen motivatiebrieven en CV’s doorgenomen. Wanneer we in jouw sollicitatie voldoende mogelijkheden zien, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek vindt plaats met je toekomstige collega’s. Zijn zowel jij als het team enthousiast dan volgt mogelijk een tweede gesprek.

Wordt het tweede gesprek ook positief ervaren dan nemen onze specialisten van het team HR contact met jou op. Ben jij ook enthousiast, dan word je uitgenodigd voor een welkomstgesprek waarin we arbeidsvoorwaarden bespreken. 

Persoonsgegevens

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens.