Solliciteren?                                                      Wij gaan zorgvuldig om met onze sollicitanten en volgen de NVP sollicitatiecode!
Wij gaan zorgvuldig om met onze sollicitanten en volgen de NVP sollicitatiecode!

Sollicitatieproces


Als je sollicitatie bij ons is binnengekomen, krijg je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd. Wanneer er van ons een bericht voor je klaarstaat, ontvang je een
e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

We proberen de doorlooptijd van jouw sollicitatie zo kort mogelijk te houden. Na de sluitingsdatum van een vacature worden de binnengekomen motivatiebrieven en cv’s doorgenomen. Wanneer we in jouw sollicitatie voldoende mogelijkheden zien, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek vindt plaats met je toekomstige collega’s. Zijn zowel jij als het team enthousiast, dan volgt mogelijk een tweede gesprek. Wordt het tweede gesprek ook positief ervaren dan nemen onze specialisten van het team HR contact met jou op. Ben jij ook enthousiast, dan word je uitgenodigd voor een welkomstgesprek waarin we arbeidsvoorwaarden bespreken.

NVP sollicitatiecode

GGD Hollands Noorden volgt de NVP sollicitatiecode. Deze bevat basisregels die arbeidsorganisaties naar het oordeel van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) in acht behoren te nemen bij de werving en selectie ter vervulling van vacatures.

Persoonsgegevens

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures via onderstaande button.